tbs academy

Aldrig har det varit så svårt att hålla sig uppdaterad på möjligheterna vad gäller kanalval. Förutsättningarna förändras snabbt på många plan. Nya digitala plattformar etablerar sig och befintliga förändras snabbt. Mediekonsumtionen är starkt polariserad med målgrupper som i princip helt lämnat så kallade traditionella medier till de som fortsatt konsumerar TV och tryckt dagspress som om inget hänt. Behovet för marknadsavdelningar att ständigt förkovra sig och utvecklas är större än någonsin.

På TBS Academy har vi utbildningar som lämpar sig för så väl inhouse-teamet eller marknadsavdelningen som ledningsgruppen och styrelsen. Eftersom TBS är både en digital expertbyrå och en traditionell mediebyrå, håller vi utbildningar och kurser som innefattar allt från detaljerad information om hur man jobbar i olika digitala annonsplattformar, som exempel Meta, TikTok och Google, till konsumenternas mediekonsumtion och genomgång av de senaste teorier inom marknadsföring i stort. Utbildningarna skräddarsys efter era behov, antalet deltagare, tillfällen samt kunskapsnivå. 

Vill du veta mer eller boka in en utbildning så hör gärna av dig till din kontaktperson hos oss på TBS alternativt klicka här för att komma i kontakt, så ser vi till att hitta den bästa lösningen för just dig! 

 

 

Föregående
Föregående

Ingenting är bara

Nästa
Nästa

allt nytt inom social