Tjänster

Vi har som ambition att erbjuda marknadens bästa mediebyråtjänst för annonsörer med Sverige som huvudmarknad och som vill växa. Företag som vill, och kan, utveckla sin affär med hjälp av kommunikation och media.

Vårt tjänsteerbjudande är komplett inom analys/insikt, strategi och samtliga medieslag – traditionella samt digitala.

 

Insikt & Strategi

Allting börjar med en insikt som härleds från olika former av data. Den kan handla om varumärket, om marknaden, målgruppen eller något helt annat, men det är insikten som vägleder strategin: den centrala utgångspunkten från vilken allt annat följer. Vår insiktsavdelning besitter en erfarenhet och en strategisk höjd som garanterar ett gediget förarbete inför planeringen av våra kunders kampanjer.

Medierådgivning/ projektledning

Våra projektledare har bred erfarenhet av rådgivning kring såväl övergripande marknads- och mediestrategi som val av konkreta mediekanaler. De utgör en förlängning av och ett stöd till marknadsavdelningar och leder planeringsprocessen fram till den mest optimala medieplanen för respektive annonsör. 

TV, Video, Bio, Radio & Podcast

TV har länge utgjort grunden för rikstäckande varumärkesbyggande kampanjer, och även om tittandet förändras i snabb takt är TV precis som radio fortfarande i allra högsta grad gångbar som räckviddskanal. Vårt broadcasterbjudande inom linjär TV, online video, bio, radio och podcast bygger på konsoliderad förhandling och planering för dussintals varumärken, vilket ger oss möjligheten att hitta effekten där den bäst levereras.

Utomhus, Print & Dr

Traditionella medier som magasin, tidningar och utomhus är fortfarande en del av det mediala ekosystemet, och kan med rätt användning bidra till effekt med både räckvidd och affinitet. Vi har bred erfarenhet av såväl planering som förhandling och håller ständigt koll på marknaden när konsumtionsmönster förändras och plattformar digitaliseras.

Sociala Medier

Sociala medier är centrala i våra dagliga digitala liv. Det är här vi bygger våra egna plattformar och nätverk och tar del av såväl nyheter som användargenererat innehåll. Vi ser sociala medier som kanaler för såväl varumärkesbyggande som taktisk försäljning, och vi har spetskompetens inom alla sociala medie-plattformar, från strategi till taktik och optimering samt analys och uppföljning. Vi finns här för att hjälpa till att hitta den bästa mixen genom att ständigt mäta, testa och utvärdera för att optimera kanaler, format och målgrupper inom respektive plattform.

Vi jobbar idag med: Meta (Facebook/Instagram), TikTok, LinkedIn, Snapchat, Pinterest, Twitter och Youtube.

Programmatic

Genom avancerade köpsystem och tillgång till första- och tredjepartsdata kan vi med vårt programmatiska erbjudande nå rätt kunder med rätt budskap vid rätt tillfälle, få fullständig kontroll över samtliga medieinvesteringar och styra hundratals annonsköp samtidigt. Vi arbetar tätt tillsammans med medier och teknikleverantörer för att uppnå bästa möjliga effekt utifrån kundens och kampanjens skiftande förutsättningar och mål.

Med programmatisk annonsering kan vi köpa display, video, digital utomhus och radio.

SÖK

Att synas på rätt sökord, vid rätt tillfälle när den potentiella kunden söker är helt avgörande. Det görs cirka 55 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige och våra specialister hjälper våra kunder synas och vinna affärer i de sökningar som är mest relevanta. Vi tror på vikten av att synas både i det organiska söket och det betalda, därför erbjuder vi specialister både inom SEO och SEM och ser till att dessa discipliner jobbar tätt tillsammans.

Självklart är TBS en certifierad Google Partner, vilket innebär att vi uppfyller de höga krav som Google ställer på byråer för att hantera kampanjer i Google Ads.

SEM​

Google Ads är den tjänst som Google erbjuder för att synas i det betalda söket.

Det finns många faktorer som spelar in hur väl just annonsen syns, vad klicket kostar samt hur relevant trafiken är som landar på hemsidan.

Våra specialister ser till att optimera annonserna på det effektivaste sättet samt ser till att de ligger i samma linje och ton som den övriga marknadsföringen. Vi använder oss också av Google Ads för att utvärdera vilka sökord som vi långsiktigt rekommenderar att arbeta med för det organiska söket (SEO).

SEO

Vi erbjuder skräddarsydda SEO-tjänster som hjälper företag synas högre i sökmotorresultaten och generera synlighet och trafik till hemsidor. Våra SEO-tjänster inkluderar en grundlig analys av nuvarande webbplatsinnehåll och sökordsstrategi. Vi arbetar nära våra kunder för att utveckla en unik SEO-strategi som ger resultat. Vi fokuserar på både teknisk och innehållsmässig optimering för att säkerställa att webbplatsen är både användar- och sökmotorvänlig.

Analys & Uppföljning

Att planera och implementera en kampanj på rätt plattformar mot rätt målgrupper är det första steget, men minst lika viktigt är att dra lärdomar av vad som fungerade bra respektive mindre bra. Utöver den löpande optimeringen av kampanjer levererar vårt team djupgående analyser och uppföljningar som lägger grunden för kommande aktiviteter.

MISCHA MOSZKOWICZ | MARKNADSCHEF | MESTERGRUPPEN

” TBS är mer än bara en mediebyrå. De är en viktig och seriös kommunikationspartner som utmanar oss varje dag. Det är alltid lika viktigt för dem som det är för oss att vårt varumärke kontinuerligt utvecklas framåt. Den känslan är genuin”

SARA WIDEGREN | MARKNADSCHEF | VVD FOLKPOOL AB

”TBS kompletterar vår egen marknadsorganisation på ett mycket bra sätt. Mediavalen görs med stor professionalism i kombination med lyhördhet för våra synpunkter och lokala behov. De är alltid redo att hjälpa till, bolla frågor och ge råd. Vi känner verkligen att vi hittat rätt”

Stina Klaesson | VD | Åhléns Outlet

“Vårt samarbete med TBS fungerar väldigt bra, enkelt och snabbt. Precis som det ska vara med en samarbetspartner”

Matteo Poropat | Grundare | Pressa

“På Pressa pressar vi priset åt Sveriges alla företag. Därför har vi också valt TBS som vår mediebyrå. Vi vet att de alltid gör sitt yttersta för att pressa priserna åt oss när vi ska annonsera i media”

Karin Haglund | Project manager | The Bond

”När man samarbetar med TBS bemöts man alltid välkomnande och proffsigt Återkopplingar och leveranser går alltid smidigt och snabbt”

Noah Lindgren | Digital Marketing Specialist | JULA

”TBS är en pålitlig partner som vi upplever är flexibla och alltid strävar efter att vi ska lyckas bättre med vår marknadsföring. De kommer ofta med egna förslag på nya sätt för oss att synas för våra kunder och är mycket service-minded när sista minuten ändringar ska ske”

Lena Hillstedt | Marknadschef | Granngården

”Vårt samarbete med TBS har växt år för år och utifrån deras kunskap om oss och vår marknad är de mer en kollega till oss än en extern partner. En kollega som vi kan dela det mesta med och som jag vet alltid sätter oss i första rummet”

Åsa Davidsson, Vice VD, HusmanHagberg

“Vi har jobbat med TBS i många år och alltid fått bra råd och utmärkt service. De är lyhörda, flexibla och kompetenta.”